Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Vraag het ons!
Heb jij vragen over de Sports Gift Card, een bestelling of het besteden van de Sports Gift Card bij één van onze winkels of webshops? Stel je vraag aan ons. We hebben de meestgestelde vragen al voor je verzameld. Of neem direct contact op met onze klantenservice


Bestellen & ontvangen

Besteden

Algemeen

Zakelijk

TOP 5 MEESTGESTELDE VRAGEN
Ik heb mijn SC-code weggekrast. Wat nu? 

Onze klantenservice kan je hiermee helpen. Maak een foto van de achterzijde van je pas waarop duidelijk het 19-cijferige kaartnummer te zien is. Mail deze met in de onderwerpregel van je verzoek: SC-code weggekrast naar info@sports-giftcard.com. Een van onze collega’s kan dan snel je SC-code achterhalen. 

Ik probeer mijn saldo te controleren maar krijg ‘kaartnummer niet gevonden’ te zien. Wat nu?

Soms kan je het saldo niet controleren:

  1. Het kan gebeuren dat je een onjuist 19-cijferig kaartnummer en of 6-cijferige SC-code hebt ingevoerd. Indien er geen SC-code op de pas vermeld staat, vul dan een willekeurig nummer in, zoals 123456.
  2. Het kan zijn dat je Sports Gift Card niet geactiveerd is. 
    Gekocht bij een verkooppunt: Wanneer je je Sports Gift Card bij een verkooppunt hebt gekocht ga dan terug met de aankoopbon om je Sports Gift Card opnieuw te activeren
    Gekocht via de website: Is je Sports Gift Card gekocht via onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice op +31 (0) 23 212 00 15 of via info@sports-giftcard.com.
Hoe betaal ik met mijn Sports Gift Card bij een aangesloten webshop?

Kies de Sports Gift Card als betaalmethode bij het afrekenen in een webshop. Voer het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige SC-code in, die te vinden is onder de kraslaag op de cadeaukaart. Als er nog een restbedrag openstaat, dan kan je dit betalen via iDeal.

Hoe besteed ik mijn Sports Gift Card bij adidas?

De Sports Gift Card kun je via onze omwisselpagina omwisselen voor een adidas Gift Card. Vul het kaartnummer en de security code van de Sports Gift Card in, kies jouw gewenste adidas Gift Card (€10, €20, €30, €40 of €50) en ontvang je unieke adidas Gift Card code in jouw mailbox. 

Het saldo van mijn Sports Gift Card is afgeboekt terwijl ik geen succesvolle bestelling heb geplaatst. Wat nu?
Het kan even duren voordat het saldo wordt terugbetaald. Het saldo wordt direct afgeboekt nadat het pasnummer is ingevoerd. Als het saldo na 24 uur niet automatisch is teruggestort, neem dan contact op met onze klantenservice.

Extra hulp nodig? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op via het contactformulier en we helpen je al je vragen te beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bereik ons op +31 (0) 23 212 00 15 op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur.

Back to top