Sluiten
Sluiten

Kies je verpakking

 1. Sports Gift Card blauw
  Sports Gift Card blauw

  Van 5,-

  Tot 150,-

 2. Sports Gift Card oranje
  Sports Gift Card oranje

  Van 5,-

  Tot 150,-

Sports Gift Card online bestellen

Wil je iemand verrassen met een sportcadeau voor een verjaardag, teamuitje of gewoon zomaar? Geef een gezonde dosis enthousiasme en beweging! Bestel de Sports Gift Card gemakkelijk online en geef nieuwe energie. De cadeaukaart is geschikt voor iedereen die van sporten en bewegen houdt of die het sporten weer op wil pakken. De sportliefhebber kiest zelf zijn favoriete fitnessschoenen, trainingsgear en andere sportartikelen bij sportwinkels en webshops zoals SPORT 2000, Run2Day, DAKA, adidas, Vrijbuiter, Perry Sport en vele anderen.

Hoe werkt het?

Selecteer de cadeaukaart in een van de kleuren, kies een gewenst bedrag van €5 tot €150 en voeg een persoonlijke boodschap toe. Laat je de cadeaukaart direct naar de gelukkige ontvanger sturen of ontvang deze zelf om persoonlijk te overhandigen. Wanneer je jouw bestelling plaatst vóór 14:00 uur op werkdagen, dan heb je de Sports Gift Card al de volgende dag in huis!  

Zakelijk cadeau: breng je team in beweging

Of je nu teambuilding wilt verbeteren, waardering wilt tonen voor een succesvol project of bij wilt dragen aan de vitaliteit van je collega’s, je geeft het met Sports Gift Card. Je medewerkers en zakenrelaties krijgen de vrijheid om zelf hun favoriete sportieve uitdaging te kiezen. Het is een geweldige manier om het team te motiveren, gezondheid en welzijn te bevorderen en een positieve werkcultuur te stimuleren.

Back to top