Hét zakelijke geschenk voor teamspelers

Wat iemands sport ook is, geef het cadeau met de Sports Gift Card!

  • Perfect voor iedere doorzetter
  • Personaliseren mogelijk
  • Te besteden bij de beste sportwinkels en webshops

Sports Gift Card als zakelijk geschenk

Motiveer je team, verhoog vitaliteit en bevorder je Met de Sports Gift Card.
Geef de Sports Gift Card cadeau aan je collega’s, medewerkers en zakelijke relaties voor alle topprestaties. Deel de cadeaukaart uit als eindejaarsgeschenk tijdens de feestdagen en help bij new year’s resolutions. Wie staan in de startblokken? Klaar voor prestaties in het nieuwe jaar!

Hét sportieve zakelijke cadeau

  • Te besteden bij o.a. adidas, DAKA, Voetbalshop.nl, Run2Day, I love yoga, PadelDirect en meer
  • Veilig zakelijk bestellen: Sports Gift Card wordt pas geactiveerd na ontvangst
  • Sports gift Card is verkrijgbaar in iedere waarde tussen de €5 en €150 euro
  • Speciale verpakkingen met jullie bedrijfslogo

Ontdek onze succesvolle samenwerkingen!

Ervaar hoe organisaties Sports Gift Card inzetten om werknemers te motiveren, klanten te bedanken of  de  teamgeest te versterken. Van sportieve incentives tot effectieve loyaliteitsprogramma’s, samen gaan we recht op het doel af. Benieuwd? Bekijk onze cases voor inspiratie. 

GEEFMOMENTEN

Sportseizoen

Begint of eindigt het sportseizoen? Altijd een mooie gelegenheid om in topvorm te blijven. Geef Sports Gift Card cadeau en de vrijheid om de nieuwste sportartikelen in huis te halen. Zo help je zakenrelaties met persoonlijke doelen behalen.

Verjaardag

Je wilt dat jouw collega’s gezond oud worden! Sporten vermindert stress, verhoogt productiviteit en vermindert ziekteverzuim. De Sports Gift Card is het zakelijke cadeau met oog op de toekomst.

Feestdagen

Geef je medewerkers tijd om even de knop om te zetten tijdens de feestdagen. Met de Sports Gift Card krijgen ze de vrijheid hun favoriete sporten te beoefenen, een nieuwe fitnessoutfit of comfortabele sportschoenen te kopen. Zij zijn helemaal klaar voor de goede voornemens!

Jubilea

Vier een jubileum van een collega of bedrijf met de Sports Gift Card. Het laat zien dat je de ander waardeert én geeft hen de ruimte om hun passie voor sport te vieren.

Back to top