Over Sports Gift Card

Nederland wordt steeds sportiever: we worden ons steeds meer bewust van het belang van een actieve levensstijl, gezond eten en leven. De sportparticipatie is in 2019 zelfs gegroeid naar 77%. 74% van de Nederlanders is lid van een sportvereniging of in het bezit van een abonnement bij bijvoorbeeld een fitnesscentrum, dansschool of zwembad. 65% van de Nederlanders sport minimaal een keer per week. In deze tijd willen we graag het sporten stimuleren, want we zitten al zoveel binnen en het is iedereen duidelijk geworden dat een gezonde en sportieve levensstijl erg belangrijk is. Dit bracht de oprichters op een idee, want als iedereen in deze tijd bewust bezig is met zijn/haar leven: waarom kunnen we elkaar dat niet cadeau geven? Een sportliefhebber geef je natuurlijk het liefste sport cadeau (in welke vorm dan ook).

Wat is de Sports Gift Card?
Sports Gift Card is het ideale cadeau om te geven aan iedereen die van houdt van sporten, bewegen, een gezonde levensstijl of de nieuwste sportgadgets. Met de Sports Gift Card kun je niet alleen sportkleding en -attributen kopen, maar je kunt hem ook inleveren bij een sportschool of –activiteiten om bijvoorbeeld te trainen met een personal trainer, een dagje te skiën of karten. Het ideale cadeau voor elke sportliefhebber.

Waar kan ik een Sports Gift Card kopen?
De Sports Gift Card is te koop bij Primera, Jumbo Supermarkten, SPAR, Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl, MCD Supermarkten, Coop, Plus, Dirk van den Broek, Dekamarkt, Boon en Poiesz. Bekijk de websites van de verkooppunten voor een filiaal bij jou in de buurt!

Online is de Sports Gift Card te koop via onze webshop, Bol.com, Topgeschenken.nl, Cadeaubon.nl, Giffy en Esso Extras. Doe je mee met Healthcoin? Ruil dan je Healthcoin tegoed om voor een Sports Gift Card op healthcoin.nl.

Waar kan ik de Sports Gift Card inleveren?
De cadeaukaart is te besteden bij winkels, webshops en bij sportactiviteiten, zoals: Adidas, Perry Sport, SPORT 2000, Tennisdirect, Daka, Vrijbuiter, Snowworld, Run2Day, Avantisport en nog veel meer. Bekijk voor alle deelnemers onze acceptantenpagina.

Hoe werkt het?
In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen. 

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij betaalopties cadeaukaart / Sports Gift Card.
Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Betalen bij sportactiviteiten:
Bovelander en Pepsports: betalen met de Sports Gift Card kan bij aankoop van een ticket online (zie de stappen bij 'online betalen').
Montana, Terhills Cablepark, Waterskicentrum de Kempervennen en Waterskicentrum de Vossemeren: betalen met de Sports Gift Card kan bij aankoop van een ticket of arrangement online, maar ook bij betaling aan de kassa op de betreffende locatie.
Snowworld, Skydive Roosendaal en Icekart Rucphen: Het is op dit moment alleen mogelijk om met je Sports Gift Card bij de kassa in een  van de vestigingen te betalen en nog niet online.
Raceplanet en Vereniging Kunstijsbanen Nederland: de betaling gaat via de kassa op de betreffende locatie.

Back to top