Veelgestelde vragen besteden

Heb je een vraag over het besteden van de Sports Gift Card bij o.a. adidas en PadelDirect? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Je Sports Gift Card besteden
Waar kan ik de Sports Gift Card besteden?

Sports Gift Card is o.a. te besteden bij: 

adidas - SPORT 2000 - PadelDirect - DAKA - Vrijbuiter- SnowWorld - Run2Day - Voetbalshop.nl en meer. 

Bekijk alle deelnemers op onze bestedenpagina.

Kan ik het tegoed in meerdere keren besteden?

Ja, je kan het tegoed in meerdere keren en bij verschillende aangesloten winkels/webshops besteden.

Ik heb mijn Sports Gift Card besteed. Nu wil ik mijn artikelen retour brengen/sturen, maar hoe krijg ik dan mijn tegoed terug?
Neem contact op met de winkel/webshop waar je het product hebt gekocht om te vragen hoe zij omgaan met retouren betaald met Sports Gift Card. Je kan geld terugkrijgen of een kortingscode/-bon ontvangen. Het is aan de winkel/webshop om te beslissen.
Je Sports Gift Card besteden in een webshop
Hoe kan ik met de Sports Gift Card betalen in de webshop?

Kies de Sports Gift Card als betaalmethode bij het afrekenen in een webshop. Voer het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige SC-code in, die te vinden is onder de kraslaag op de cadeaukaart. Als er nog een restbedrag openstaat, dan kan je dit betalen via iDeal.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij adidas?

De Sports Gift Card kun je via onze omwisselpagina omwisselen voor een adidas Gift Card. Vul het kaartnummer en de security code van de Sports Gift Card in, kies jouw gewenste adidas Gift Card (€10, €20, €30, €40 of €50) en ontvang je unieke adidas Gift Card code in jouw mailbox. 

Hoe gebruik ik mijn adidas voucher?

Stap 1. Ga naar je winkelmand en doorloop de stappen totdat je bij de betaalpagina komt;

Stap 2. Kies voor: ‘Gebruik een adidas Gift Card’ onderaan de betaalopties; 

Stap 3: Vul je adidas voucher code en pincode in en kies voor: ‘Gift Card toepassen’.   

Je Sports Gift Card besteden in een winkel
Hoe kan ik met de Sports Gift Card betalen in de winkel?

Overhandig de Sports Gift Card in de winkel bij de kassa. Het bedrag van de cadeaukaart wordt van het totale aankoopbedrag afgetrokken. Als er nog een restbedrag openstaat, dan kan je dit op een andere manier betalen. 

Een winkel wil mijn Sports Gift Card niet innemen terwijl deze winkel wel staat vermeld op de acceptantenpagina. Wat kan ik doen?
Neem contact op onze klantenservice als je jouw Sports Gift Card niet kan inleveren. Wij zullen proberen het probleem met de winkelier op te lossen. 
Ik zie Perry Sport, Aktiesport en Sprinter niet meer staan bij de bestedingspunten. Kan ik hier nog terecht met mijn Sports Gift Card?
De winkels zijn helaas gesloten waardoor het niet meer mogelijk is om jouw Sports Gift Card hier te besteden. Bekijk onze pagina voor alle aangesloten winkels, webshops en activiteiten.

Andere vragen?

Heb je een andere vraag over het besteden van de Sports Gift Card, maar staat jouw vraag hier niet bij? Stel je vraag aan onze klantenservice en wij geven je zo snel mogelijk antwoord. 

Back to top