Veelgestelde vragen zakelijk

Heb je een vraag over zakelijk? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Op welke manier kan ik Sports Gift Card zakelijk inzetten?

Sports Gift Card is een uitstekend cadeau wanneer het verhogen van de vitaliteit van je werknemers een belangrijke pijler is binnen je bedrijf. Motiveer je team om meer te bewegen door Sports Gift Card bijvoorbeeld cadeau te geven als eindejaarsgeschenk of geef het cadeau aan je collega’s, medewerkers en zakelijke relaties voor alle topprestaties. Sports gift Card is ook uitstekend in te zetten als incentive voor het behalen van bepaalde doelstellingen. 

Kan ik mijn bedrijfsnaam of logo op de verpakking laten zetten?

Het is mogelijk om zowel de Sports Gift Card verpakking als de pas te personaliseren. Wij bieden deze mogelijkheid aan bij een bestelling vanaf 100 stuks. Voor kosten of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@sports-giftcard.com of telefonisch via: +31 (0) 23 212 00 15.

Kan ik mijn zakelijke bestelling achteraf op rekening betalen?

Ja dit kan, de Sports Gift Cards kunnen echter pas geactiveerd worden nadat de factuur is voldaan. Een cadeaukaart is een product dat na activatie gelijk waarde vertegenwoordigd.

Wanneer worden de Sports Gift Cards geactiveerd?

De Sports Gift Cards kunnen in overleg op een zelf gekozen datum en/of tijdstip worden geactiveerd.Dit kan tegelijkertijd of zelfs in delen.

Kan ik Sports Gift Cards voor zakelijk gebruik zelf activeren?
Dit kan ook! U kunt een account bij ons aanvragen zodat u zelf Sports Gift Card op elk gewenst (geef)moment zelf kunt activeren.
Kunnen jullie de Sports Gift Cards ook versturen naar individuele adressen van onze medewerkers? 
Ja dit kan zeker, in overleg verzorgen wij ook de verzending van de cadeaukaarten.
Kan ik de Sports Gift Cards ook digitaal ontvangen?
Ja dit kan! Je ontvangt dan PDF’s met een barcode, kaartnummer en security code. De digitale Sports Gift Cards kunnen op dezelfde wijze worden gebruikt als de fysieke kaarten.

Andere vragen?

Heb je een andere vraag over het besteden van de Sports Gift Card, maar staat jouw vraag hier niet bij? Stel je vraag aan onze klantenservice en wij geven je zo snel mogelijk antwoord. 

Back to top