Mijn account

Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie je ook gaat, wat je budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft jou een duwtje in de rug. We brengen je op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen. Avontuur zit in ons DNA en dat maakt winkelen bij Vrijbuiter ook zo leuk. Wij weten als geen ander hoe je vakantie moet vieren en brengen dit graag over op jou.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Vrijbuiter?
De Sports Gift Card is in te leveren in de Vrijbuiter winkels. Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.  

Ga naar de winkels

 

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie