Mijn account

Optisport Sportboulevard Dordrecht

Optisport Sportboulevard Dordrecht wordt geëxploiteerd door Optisport Exploitaties Nederland. Een organisatie dat meer dan 300 accommodaties in de sport en leisure risicodragend exploiteert, waaronder drie ijsbanen. Optisport Sportboulevard Dordrecht heeft naast een 275 meter bovenbaan ook een 30×60 baan en 30x20 baan. De kunstijsbaan staat bekend om zijn uitstekende wedstrijdfaciliteiten, internationale sportevenementen en gerichte service die verleend wordt om tot een goed evenement te komen. Tevens is de Optisport Sportboulevard een proeftuin voor vernieuwingen in de breedste zin voor de individuele schaatser en de wedstrijdgebruikers.

Wij brengen je in beweging. Daarnaast bieden wij diverse kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes en teambuilding aan in de breedste zin van het woord. Vele bedrijven hebben wij middels verschillende clinics een fantastische dag bezorgd in Dordrecht.

Hoe kan ik mijn cadeaukaart besteden bij Optisport Sportboulevard Dordrecht?
De cadeaukaart is in te leveren bij de kassa van de ijsbaan.

Ga naar de website

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie