Mijn account

Hockeygear.eu

Hockeygear.eu is de meest complete online hockeyspecialist van Nederland. Hockeygear.eu is dealer van o.a. de volgende merken hockeysticks: Adidas, Brabo, Cyclone Hockey, Desii, Dita, Duvha Hockey, Face Hockey, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Lekker Hockey, Malik, Naked Hockey, Osaka, Reece, TK, Vlack Hockey en Y1 London. Naast ons uitgebreide assortiment hockeysticks kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de nieuwste collecties hockeyschoenen van onder andere Adidas, Asics, Brabo, Dita en Mizuno. Sticktassen, rugzakken en andere hockey accessoires maken ons assortiment compleet.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Hockeygear?
De Sports Gift Card is in te leveren in de Hockeygear webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Ga naar de webshop

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie