Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl is al ruim 25 jaar dé voetbalspecialist van de Benelux. Met keus uit ruim 10.000 voetbal gerelateerde artikelen is Voetbalshop.nl de nummer 1 online specialist. Voetbalshop.nl heeft als eerste de nieuwste en populairste artikelen in huis. Voor zowel de actieve voetballers als fans bieden wij een breed assortiment. Voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, teamkleding, lifestyle kleding, en accessoires. Ook keepers, trainers en scheidsrechters kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden. Ontdek de nieuwste producten zelf online of in een van onze winkels voor de beste prijs. Van de nieuwste Nike Tech Fleece pakken tot het shirt van het Nederlands elftal, voor iedere leeftijdscategorie is er een ruime keus.

Gratis retourservice

Voor 23:00uur besteld is morgen in huis

Achteraf betalen

100% officiële producten

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Voetbalshop.nl?

De Sports Gift Card is in te leveren bij de Voetbalshop winkels en op Voetbalshop.nl.

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor 'Giftcard', klik op 'volgende', 'bestelling afrekenen' en kies voor 'Sports Gift Card'. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Back to top