Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

VoetbalDirect

VoetbalDirect is jouw trouwe partner op het gebied van voetbal. Wij bieden jou een compleet assortiment van jouw favoriete voetbalmerken. Wij staan erop om aan iedere klant kwalitatieve materialen te leveren en bijbehorend advies beschikbaar te stellen. Vakkundigheid, optimale service en snelle leveringen maken VoetbalDirect de ideale partner voor elke voetballer, trainer en vereniging. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan is je pakketje de volgende dag in huis!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij VoetbalDirect?

De Sports Gift Card is in te leveren in de VoetbalDirect webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor cadeaukaart / Sports Gift Card. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top