Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

TennisDirect

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, een tennisracket of een nieuwe kleding set, TennisDirect heeft het in huis. TennisDirect is officieel partner van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond). Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan is je pakketje de volgende dag in huis!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij TennisDirect?
De Sports Gift Card is in te leveren in de TennisDirect winkels en de webshop.

In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor cadeaukaart / Sports Gift Card.
Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top