Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

TeamNL Shop

TeamNL.shop is de officiële webshop partner van het NOC*NSF. De shop waar je de officiële teamwear, vrijetijdskleding, accessoires en fan merchandise kunt bestellen. Inclusief de producten welke onze Olympische sporters dragen tijdens het uitoefenen van hun sport. Unieke aansprekende producten, welke allemaal voorzien zijn van het `NOC*NSF ,  Olympische en de TeamNL logo. Nu ook verkrijgbaar TeamNL vrijetijdskleding en merchandise van jouw favoriete sport, gepersonaliseerd met je eigen initialen, naam of clubnaam!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij TeamNL.shop?
De Sports Gift Card is in te leveren in de TeamNL webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Giftcard. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top