Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Sprinter

“Sport beleef je pas echt samen” is de overtuiging waar de as van Sprinter om draait in Nederland. Wij willen iedereen motiveren om samen sport te beleven, middels +150 sporten, +50 merken en 100% sportpassie. 

Dit beleef je in onze fysieke winkels, zoals het Sports Lab voor een analyse op maat voor jouw perfecte sportschoen, of door deel te nemen aan een van de evenementen. En in onze online winkel, met een ruim aanbod van A-merken zoals Nike, adidas, PUMA, Reebok, Under Armour en Protest, maar ook eigen merken. Van kleding zoals; jassen, T-shirts en sweats tot schoenen en accessoires. Met een aanbod van meer dan 150 sporten, voor bijvoorbeeld hardlopen, voetbal, fitness, racketsport, wandelen en fietsen.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Sprinter?
De Sports Gift Card is in te leveren in de Sprinter winkels. Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.  

De volgende Sprinter winkels zijn aangesloten bij de Sports Gift Card:

Sprinter, Zuidplein hg 831A, 3083 BG, Rotterdam
Sprinter, Johan Cruijff Boulevard 51, 1101 DL, Amsterdam
Sprinter, Stationsstraat 37, 1315 KG, Almere
Sprinter, Lomstraat 17, 5911 GL, Venlo
Sprinter, Osdorpplein 128, 1068 EN, Amsterdam
Sprinter, Wagenstraat 3, 2512 AP, Den Haag
Sprinter, Heuvelstraat 56, 5038 AG, Tilburg

Back to top