Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

RunFit Tilburg

RunFit Tilburg is in 2013 begonnen als trainingsbedrijf. In 2021 kwam de omzet bijna tot 0 euro door de Corona pandemie daar moest wat aan veranderen. Fysiek gesloten zijn betekent niet dat je mensen niet kan helpen. Met een webshop zijn wij in 2021 begonnen, stapje voor stapje hebben wij het assortiment uitgebouwd. Dit hebben wij gedaan met een testteam wat onze producten eerst geprobeerd heeft. Wij zijn dus overtuigd van onze producten! Elke fietser of loper kan bij ons terecht wij zijn er met beste producten die in de markt op dit gebied te krijgen zijn. Denk hierbij aan kleding die vaak ook multisport inzetbaar is. Ook kan je met onze producten je kleden voor alle tijden van het jaar. Wij hebben onderhoudsmiddelen voor de fiets die ook door Pro Teams gebruikt worden. Accessoires zoals Stryd wattagemeter voor hardlopers of gewoon fysieke trainingen die vanaf 7 verschillende locaties in Nederland worden aangeboden. Deze trainingen gaan jou helpen een betere loper te worden want onze focus ligt op: “Hoe kan je zo efficiënt en makkelijk mogelijk vooruit komen met zo min mogelijk energie.” Staat je product er niet bij schroom dan niet om even een berichtje te sturen dan gaan we toch kijken naar de mogelijkheden. Dat kan mede door de samenwerkingen met diverse winkels in Nederland.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij RunFit Tilburg?

De Sports Gift Card is in te leveren in de RunFit Tilburg webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card inwisselen. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top