Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

REVIVE

REVIVE is een Nederlands lifestyle en athleisure merk die stijlvolle (sport)kleding maakt voor de hedendaagse actieve vrouw. De tijdloze collecties onderscheiden zich door hun veelzijdigheid in kleur, prints en design. Alle items worden op eco-vriendelijke, duurzame en ethisch verantwoorde wijze in Europa geproduceerd. Het gebruik van hoogwaardige materialen draagt bij aan een perfect fit en een optimaal draagcomfort voor elk lichaamstype. De brede collectie aan kleding en accessoires is perfect te mix &match(en) en uiterst geschikt om de hele dag en overal te dragen.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij REVIVE?

De Sports Gift Card is in te leveren in de REVIVE webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top