Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

PSV

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via PSVFANstore.nl, de PSV FANstore in het Philips Stadion en de PSV Eindhoven City Store. PSV FANstore biedt de beste service waarbij klanttevredenheid ten allen tijde voorop staat. Met jouw aankoop bij PSV FANstore steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst. Kom eens langs in een van onze winkels of shop op www.PSVFANstore.nl.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij PSV?

De Sports Gift Card is in te leveren bij de PSV winkels en in de PSV webshop. 

In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card.

Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top