Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke ‘vrije val’ ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. In een windtunnel zweef jij puur op de kracht van de wind, een onvergetelijke ervaring! Ben je benieuwd hoe het is om uit een vliegtuig te springen boven een wereldbestemming? Beleef dan onze unieke virtual reality skydive! Kom naar Indoor Skydive Roosendaal voor een uitje vol adrenaline.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Indoor Skydive Roosendaal?
Via onderstaande button ga je naar de checkout om een SnowWorld Giftcard te kopen met jouw Sports Gift Card. De SnowWorld Giftcard is o.a. te besteden bij Indoor Skydive Roosendaal. Staat er niet genoeg saldo op je Sports Gift Card? Geen probleem! Het restbedrag kun je betalen met iDeal. Je ontvangt een unieke SnowWorld Giftcard code in jouw mailbox welke je kunt verzilveren bij verschillende activiteiten van SnowWorld. Veel sportplezier!

Back to top