Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

I love yoga

I LOVE YOGA - de hippe yoga webshop - Door haar werk als stewardess lag de yogamat van de eigenaressse van deze hippe webshop overal ter wereld. De yogascholen die ze bezocht tijdens haar reizen waren fantastisch en wat een super hippe yoga kleding werd er gedragen... Dat miste ze in Nederland! En omdat ze door haar opleiding op de TMO Fashion Business School al ruime ervaring in de fashion-industrie had was 1+1 al snel 2. Niet veel later was de webshop ILOVEYOGA een feit. Inmiddels bestaat de yoga webshop alweer 7 jaar en is een van de trendsetters in Nederland en ver daar buiten. Naast de verkoop van bekende merken zoals Spiritual Gangster, Onzie & Funky Simplicity vind je bij ILOVEYOGA ook sustainable brands zoals Mandala en Yogamii. Deze hoogwaardige duurzame kleding wordt gemaakt van ecologische materialen onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Tegenwoordig ligt de yogamat van Margreet vooral thuis, even wennen dus. Alles wat we zo normaal vonden staat ineens stil, we komen bijna de deur niet meer uit, thuiswerken is het nieuwe normaal. Meer dan ooit is er behoefte aan ontspanning, weg van de vele online meetings. Je even terugtrekken is een nieuwe luxe. Gelukkig heeft ILOVEYOGA een prachtige yoga@home collectie waar je alles kunt vinden voor je voor een fijne en ontspannen yoga- en meditatie practice thuis. Je vindt er matten, bolsters en meditatie kussens, maar ook heerlijke warme yoga sokken.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij I LOVE YOGA?
De Sports Gift Card is in te leveren in de I LOVE YOGA webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top