Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Fitchannel

Met Fitchannel.com sport je waar en wanneer jij wil en op je eigen niveau. Met 13 verschillende programma’s, digitale begeleiding, voedingsschema’s en lekkere recepten bieden we je alle handvaten voor een gezonde leefstijl. Sport mee met leuke en motiverende coaches die jou helpen om van sporten en gezond eten een gewoonte te maken. Een aantal van onze coaches zijn: Carlos Lens, Mark Tuitert, Radmilo Soda en Remy Bonjasky.

Mix & match programma’s op basis van je interesses – en misschien zelfs humeur. Een slechte dag? Ga voor een swingende dans workout op Latijns-Amerikaanse muziek, of reageer je af tijdens een boksles van Remy Bonjasky.

Ben jij klaar voor een gezonde, sportieve, maar vooral ook leuke leefstijl? Meld je nu aan en join the community!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Fitchannel?

Via onderstaande button ga je naar de checkout om een Fitchannel abonnement (3 maanden) te kopen met jouw Sports Gift Card. Staat er niet genoeg saldo op je Sports Gift Card? Geen probleem! Het restbedrag kun je betalen met iDeal. Je ontvangt een unieke Fitchannel code in jouw mailbox welke je kunt verzilveren op Fitchannel.com. Veel sportplezier!

Back to top