Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Divoza Horseworld

Bij Divoza Horseworld shop je alles voor ruiter en paard! Van de meest toffe ruitersportkleding, caps en rijlaarzen tot de beste uitrusting voor paard en pony. Zowel startende ruiters, wedstrijdruiters en recreatieve ruiters zitten goed bij Divoza. Online shop je de meest grote collectie en kun je rekenen op een snelle levering want voor 19.00 besteld, is de volgende dag in huis! In de megastores staan gespecialiseerde medewerkers voor je klaar om je te voorzien van een passend advies en kun je naar hartenlust shoppen en passen. Het ruime assortiment bestaat uit veel topmerken zoals Anky, Pikeur, BR, Passier, Bucas, Harry’s Horse, Dyon, Lemieux, Kentucky, PK en Kingsland, maar ook uit eigen merken. Private label ‘Mondoni’ is een bekend merk voor de ruiter met o.a. een grote range rijbroeken voor dames, heren en kinderen al v.a. 29,95 en Pagony, Rossner en Arturo zijn de paardenmerken van Divoza met zadels, hoofdstellen, zadeldekken, verzorging en meer!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Divoza?
De Sports Gift Card is in te leveren bij de Divoza winkels en in de webshop. 

In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor fashioncheque. Je komt vervolgens in Multisafepay omgeving. Je klikt hier op Sports Gift Card (onder het kopje Cadeaukaarten). Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top