Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Buffalo

100 jaar kwaliteit in biljart, sport- en spelartikelen
Buffalo.nl B.V. en zijn voorgangers van de ondernemers families Bary en Wetzlar voeren al een eeuw lang een florerend Amsterdams familiebedrijf. Gesticht in 1923 en groot geworden in de biljarthandel voert de 5e generatie Bary het bewind over Buffalo en inmiddels heeft de 6e generatie zich ook al aangemeld. Buffalo is een stevig gevestigd merk met een rijk verleden en een mooie toekomst.

Buffalo - alles in huis
Kiezen voor Buffalo is kiezen voor duurzaamheid, topkwaliteit en service. Buffalo wil de beste ’one-stop-shop’ zijn voor de biljart, sport- en spel liefhebber. We maken onze klanten elke dag weer blij met hoogwaardige kwaliteitsartikelen, voor binnen en buiten en voor elk wat wils. We moedigen onze klanten enthousiast aan om (meer) te spelen. Je raakt nooit uitgespeeld!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Buffalo?
De Sports Gift Card is in te leveren in de Buffalo webshop. Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor Sports Gift Card. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top