Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

ASICS

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en –kleding en behoort tot de vijf grootste producten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. Al vanaf de oprichting in 1949 is ASICS voortdurend bezig om samen met wetenschappers, topatleten en coaches producten te ontwikkelen, waardoor sporters optimaal kunnen presteren en verantwoord en gezond met hun sport bezig kunnen zijn. Dat sluit naadloos aan bij hetgeen waar ASICS voor staat: Anima Sana In Corpore Sano, ofwel een gezonde geest in een gezond lichaam.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij ASICS?

De Sports Gift Card is te besteden in de winkel. Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

De volgende ASICS winkel is aangesloten bij de Sports Gift Card:

  • ASICS Amsterdam
Back to top