Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

adidas

adidas is het merk met de iconische 3 strepen. Je ziet ze op straat tot in het stadion. Van de competitie tot op de catwalk. Met een enorm rijke historie aan prestaties en een ongekende passie voor sport streeft adidas ernaar om altijd en overal de beste te zijn. Door de handen ineen te slaan met topsporters en invloedrijke artiesten weet het merk een brug te slaan tussen vooruitstrevende technologieën en oogstrelende ontwerpen.

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij adidas?

De Sports Gift Card kun je via onderstaande pagina omwisselen voor een adidas Gift Card. Vul het kaartnummer en de security code van de Sports Gift Card in, kies jouw gewenste adidas Gift Card (€10, €20, €30, €40 of €50) en ontvang je unieke adidas Gift Card code in jouw mailbox. De adidas Gift Card code kun je vervolgens besteden op adidas.nl.

Back to top