Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

11teamsports

Welkom bij 11teamsports

11teamsports is de Europese marktleider op het gebied van voetbal en teamwearartikelen. 11teamsports heeft het grootste online assortiment van de Benelux. Voetballers kunnen bij 11teamsports terecht voor een breed scala aan voetbalschoenen voor alle ondergronden van topmerken als Nike, adidas, PUMA, New Balance en Under Armour. Ook exclusieve modellen en special editions in gelimiteerde oplagen zijn verkrijgbaar.

Ook de allround sporter kan goed slagen bij 11teamsports door het grote assortiment aan trainingwear. Ben jij opzoek naar een nieuwe lifestyle outfit? Bij 11teamsports kan je ook terecht voor bijvoorbeeld een sportieve hoody of sweater met een bijpassende pants. Om je lifestyle- of sportoutfit helemaal compleet te maken heb je ook nog een zeer ruime keuze aan sneakers en kwalitatieve hardloopschoenen van merken als Nike, adidas en PUMA!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij 11teamsports?

De Sports Gift Card is in te leveren in de 11teamsports winkels. Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.  

Back to top