Aanvullende voorwaarden Sports Gift Card & SnowWorld

1. Met gebruik van jouw Sports Gift Card koop je een SnowWorld code in de Sports Gift Card website. De website is onderdeel van Sports Gift Card B.V.

2. De SnowWorld code is via de Sports Gift Card website verkrijgbaar in 3 waarden: €20, €30 en €50.

3. Na ingave van het Sports Gift Card kaartnummer wordt aangegeven welke SnowWorld codes beschikbaar zijn.

4. De SnowWorld code kan via deze website worden betaald met de Sports Gift Card. Indien het aanwezige tegoed lager is dan de waarde van de code, betaal je het restant met iDeal. Indien het tegoed hoger is dan de waarde van de code, wordt alleen het aankoopbedrag van de SnowWorld code afgeschreven en blijft het restant tegoed op jouw Sports Gift Card staan.

5. De SnowWorld code kan alleen worden besteed op Snowworld.com met inachtname van de van toepassing zijnde algemene voorwaarden van SnowWorld.

6. Het omwisselen van jouw Sports Gift Card in een SnowWorld code kan niet worden geannuleerd. De herroepingstermijn van 14 dagen is gezien de aard van het product niet van toepassing. Met de aankoop van de SnowWorld code ga je akkoord met een directe levering van het product na betaling en doe je uitdrukkelijk afstand van het herroepingsrecht. Sports Gift Card wijkt hier af van het normale herroepingsrecht omdat niet is te achterhalen of het product al door jou is gebruikt. De SnowWorld code is namelijk direct na aanschaf geactiveerd en niet meer zichtbaar in ons systeem.

7. Vragen met betrekking tot Sports Gift Cards en/of de aankoop van de SnowWorld code met de Sports Gift Card kun je richten aan info@sports-giftcard.com.

8. Vragen met betrekking tot de SnowWorld code of Snowworld.com kun je richten aan de klantenservice van SnowWorld via: giftcard@snowworld.com of +31 (0)85 902 0606.

Back to top