Aanvullende voorwaarden Sports Gift Card & Fitchannel

1. Met gebruik van jouw Sports Gift Card koop je een Fitchannel code in de Sports Gift Card website. De website is onderdeel van Sports Gift Card B.V.

2. De Fitchannel code is via de Sports Gift Card website verkrijgbaar in een 3 maanden abonnement van €44,99.

3. Na ingave van het Sports Gift Card kaartnummer wordt aangegeven welke Fitchannel abonnement beschikbaar is.

4. De Fitchannel code kan via deze website worden betaald met de Sports Gift Card. Indien het aanwezige tegoed lager is dan de prijs van het abonnement, betaal je het restant met iDeal. Indien het tegoed hoger is dan de prijs van het abonnement, wordt alleen het aankoopbedrag van de Fitchannel code afgeschreven en blijft het restant tegoed op jouw Sports Gift Card staan.

5. De Fitchannel code kan alleen worden besteed op Fitchannel.com met inachtname van de van toepassing zijnde algemene voorwaarden van Fitchannel.

6. Het omwisselen van jouw Sports Gift Card in een Fitchannel code kan niet worden geannuleerd. De herroepingstermijn van 14 dagen is gezien de aard van het product niet van toepassing. Met de aankoop van de Fitchannel code ga je akkoord met een directe levering van het product na betaling en doe je uitdrukkelijk afstand van het herroepingsrecht. Sports Gift Card wijkt hier af van het normale herroepingsrecht omdat niet is te achterhalen of het product al door jou is gebruikt. De Fitchannel code is namelijk direct na aanschaf geactiveerd en niet meer zichtbaar in ons systeem.

7. Vragen met betrekking tot Sports Gift Cards en/of de aankoop van de Fitchannel code met de Sports Gift Card kun je richten aan info@sports-giftcard.com.

8. Vragen met betrekking tot de Fitchannel code of Fitchannel.com kun je richten aan de klantenservice van Fitchannel via: info@fitchannel.com of de contactpagina.

Back to top