Aanvullende voorwaarden Sport Gift Card & Duosport

1. Met gebruik van jouw Sports Gift Card of Schaats Cadeaukaart koop je een Duosport code in de Sports Gift Card of Schaats Cadeaukaart website. De websites zijn onderdeel van Sports Gift Card B.V.

2. De Duosport code is via de Sports Gift Card en Schaats Cadeaukaart website verkrijgbaar voor 1 uur privé schaatsles voor maximaal 2 personen t.w.v. €66,00. Na aanschaf van de code neemt Duosport contact op met de consument om een afspraak in te plannen voor de privé schaatsles van één uur.

3. De Duosport code kan via deze website worden betaald met de Sports Gift Card of de Schaats Cadeaukaart. Indien het aanwezige tegoed lager is dan de prijs van de schaatsles, betaal je het restant met iDeal. Indien het tegoed hoger is dan de prijs van de schaatsles, wordt alleen het aankoopbedrag van de Duosport code afgeschreven en blijft het restant tegoed op jouw Sports Gift Card of jouw Schaats Cadeaukaart staan.

4. De Duosport code kan alleen worden besteed bij Duosport met inachtname van de van toepassing zijnde algemene voorwaarden van Duosport.

5. Het omwisselen van jouw Sports Gift Card of Schaats Cadeaukaart in een Duosport code kan niet worden geannuleerd. De herroepingstermijn van 14 dagen is gezien de aard van het product niet van toepassing. Met de aankoop van de Duosport code ga je akkoord met een directe levering van het product na betaling en doe je uitdrukkelijk afstand van het herroepingsrecht. Sports Gift Card wijkt hier af van het normale herroepingsrecht omdat niet is te achterhalen of het product al door jou is gebruikt. De Duosport code is namelijk direct na aanschaf geactiveerd en niet meer zichtbaar in ons systeem.

6. Vragen met betrekking tot Sports Gift Card, Schaats Cadeaukaart en/of de aankoop van de Duosport code met de Sports Gift Card of de Schaats Cadeaukaart kun je richten aan info@sports-giftcard.com.

7. Vragen met betrekking tot de Duosport code of de Schaatsles kun je richten aan de klantenservice van Duosport via: info@duosport.nl.

Back to top