Mijn account
dinsdag 21 februari 2023

Sports Gift Card werkt samen met Healthcoin

Afbeelding voor categorie

Healthcoin is een alles-in-één-vitaliteitsprogramma voor organisaties waarmee je op een leuke en toegankelijke manier aan je gezondheid werkt. Het eten van een appel, het zetten van stappen of 5 minuten ontspannen: gezonde keuzes worden beloond met Healthcoins! Zo kan je met een gezonde leefstijl onder andere sparen voor een Sports Gift Card. Het vitaliteitsprogramma staat bol van competitie door met collega’s de strijd aan te gaan in gezonde challenges en samen meer inzicht te krijgen in gezond gedrag. Wil jij de Sports Gift Card bij elkaar sparen door te slapen, wandelen, ontspannen, gezonder te eten en mee te doen met challenges? Dat kan via jouw werkgever!

Werk jij bij een organisatie waar de vitaliteit van medewerkers erg belangrijk is? Tip jouw werkgever dan over dit effectieve vitaliteitsprogramma en vraag meer informatie aan via deze link.

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie