Mijn account
vrijdag 4 juni 2021

Sports Gift Card gaat samenwerken met PSV

Afbeelding voor categorie

PSV heeft een Media Partnership gesloten met Sports Gift Card. Het bedrijf achter de recent geïntroduceerde sportieve gift card heeft zich voor minimaal één jaar aan de club gebonden.

Sports Gift Card 
De Sports Gift Card is een initiatief van de oprichters van fashioncheque en de sportieve equivalent van de grootste modecadeaukaart van Nederland. Deze nieuwe cadeaukaart wordt uitgegeven door Sports Giftcard BV, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de ondernemingsgroep waar ook fashioncheque onderdeel van is. De cadeaukaart is behalve online (www.sports-giftcard.com) verkrijgbaar bij landelijke retailers als Primera en Jumbo, met een waarde van minimaal € 5,-- en maximaal € 150,--. De mogelijkheden van verzilveren door de ontvanger van de kaart zijn legio. Tal van online shops en (toonaangevende) sportretailers en -centra nemen deel als acceptant, waaronder PSV FANstore. Met de Sports Gift Card kun je dan ook niet alleen sportkleding-, -attributen en -accessoires kopen. Je kunt de kaart bijvoorbeeld ook besteden aan trainingen in een sportschool, tennis- of padellessen en karten. Maar ook aan sportvoeding en -vitaminen.

Katalysator
Stephan Tieleman, ceo en oprichter van Sports Giftcard BV, noemt de Sports Gift Card een logisch én belangrijk initiatief. De samenwerking met PSV dient als katalysator voor bekendheid. “De coronacrisis trekt een zware wissel op de fysieke en mentale gesteldheid van Nederlanders. Velen zijn minder gaan sporten, zo wijst onder meer een onderzoek van Kantar in opdracht van het NOC*NSF uit. En dat terwijl een goede conditie nu juist belangrijker dan ooit is. Met de Sports Gift Card willen we een bijdrage leveren aan het fit en fris houden van mensen. De exposure die we met PSV creëren gaat ons daarbij helpen.”

PSV Matchday Show
De samenwerking tussen PSV en Sports Gift Card is voor het eerst te zien bij de PSV Matchday Show. In die show blikt PSV op wedstrijddagen live vooruit op een thuisduel. De show wordt opgenomen in het Philips Stadion en rechtstreeks uitgezonden op het Youtube-kanaal van de club. In de PSV Matchday Show zijn prominente PSV’ers te gast. Zij blikken vooruit op de desbetreffende wedstrijd en praten over de PSV-actualiteit. In gesprek met presentator Lennart Timmerman ligt de Hoofdcoach er als eerste zijn opstelling en keuzes toe. 

Mediastrategie  
Commercieel Directeur Frans Janssen: “Uit gesprekken met Sports Giftcard BV bleek het enthousiasme om samen het nieuwe product in de markt te zetten. De PSV Matchday Show is één van de manieren waarop we dat gaan doen. Ik heb er veel vertrouwen in dat dat ook gebeurt. Een voetbalshow in eigen beheer past in onze mediastrategie en het feit dat Sports Gift Card er ook in gelooft, maakt ons blij. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie