Mijn account

Veelgestelde vragen

Wat is een Sports Gift Card?

De Sports Gift Card is een nieuwe cadeaubon in Nederland. Deze cadeaubon is het ideale cadeau om te geven aan iedereen die van sport en of bewegen houdt. Geef een paar nieuwe hardloopschoenen, een middagje schaatsen of een sportles cadeau. Je kunt op de cadeaubon een bedrag zetten tussen €5 en €150. De Sports Gift Card is na uitgifte 2 jaar geldig en in delen te besteden. Wil je graag weten hoeveel er op jouw Sports Gift Card staat? Bekijk het saldo in onze Saldochecker

Hoe lang is de Sports Gift Card geldig?

De Sports Gift Card is na activatie twee jaar geldig.

Hoe kan ik het saldo van de Sports Gift Card opvragen?

Je kunt het saldo opvragen via onze saldochecker. Hiervoor heb je het 19-cijferige kaartnummer plus de 6-cijferige security code nodig. Deze laatste vindt je onder de kraslaag op de achterzijde van je kaart.

Wat is een security code (SC)?

Een security code is een extra code die achterop je kaart staat en zichtbaar wordt nadat de kraslaag is verwijderd. De code is bedoeld ter extra beveiliging van de waarde op je kaart. Bij het inwisselen van je kaart bij een aangesloten webshop wordt gevraagd om deze 6 cijferige code in te vullen.

Waar kan ik de Sports Gift Card kopen?

De Sports Gift Card is te koop bij Primera, Jumbo Supermarkten, SPAR, Jan Linders, Hoogvliet, Lidl, MCD Supermarkten, Coop, Plus, Dirk van den Broek, Dekamarkt, Boon en Poiesz. Bekijk de websites van de verkooppunten voor een filiaal bij jou in de buurt!

Online is de Sports Gift Card te koop via onze webshop, Bol.com, Topgeschenken.nl, Cadeaubon.nl, Giffy en Esso Extras. Doe je mee met Healthcoin? Ruil dan je Healthcoin tegoed om voor een Sports Gift Card op healthcoin.nl.

Waar kan ik de Sports Gift Card besteden?

De cadeaukaart is te besteden bij winkels, webshops en bij sportactiviteiten, zoals: Onefit, Adidas, Perry Sport, SPORT 2000, TennisDirect, Daka, Vrijbuiter, Snowworld, Run2Day, Vitaminstore, Avantisport en nog veel meer. Bekijk voor alle deelnemers onze acceptantenpagina.

Kan ik het tegoed in meerdere keren besteden?

Ja, je kunt het tegoed op je kaart in meerdere keren besteden.

Hoe kan ik met de Sports Gift Card betalen?

Winkel: Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.
Webshop: Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij betaalopties cadeaukaart/Sports Gift Card.
Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je kaart wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Hoe kan ik met mijn Sports Gift Card winkelen op Adidas.com?

Ga naar De omwisselpagina van Adidas vul je 19-cijferige kaartnummer en je security code in en kies welk gedeelte van je Sports Gift Card je wilt inwisselen voor een Adidas code. Kopieer de code direct of kijk in je mailbox. Je kunt de code invoeren wanneer je afrekent bij Adidas.com.

 

Ik heb de Sports Gift Card omgewisseld voor een Adidas gift card. Hoe kan ik de digitale code nu besteden op Adidas.com?

Je Adidas gift card gebruiken is heel eenvoudig. In het cadeaukaartveld op het betaalscherm vul je het volledige nummer in dat onder de barcode staat en je 4-cijferige PIN. Klik op toepassen.

Hoe kan ik met mijn Sports Gift Card in een webshop betalen?

Wanneer je jouw aankoop in de webshop af wilt rekenen ga je naar de afrekenmodule in de webshop en kiest daar voor de betaalmethode Sports Gift Card (let op dat je jouw Sport Gift Card pasnummer niet invult in het veld van de kortingscode).

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Sports Gift Card in huis heb nadat ik deze online via de webshop heb besteld?

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL en worden normaal gesproken binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog door ons verstuurd.

Ik wil mijn Sports Gift Card besteden bij een van de aangesloten webshops maar er wordt naast mijn kaartnummer om nog een code gevraagd. Wat moet ik hier invullen?

Als er naast het kaartnummer gevraagd wordt om nog een code dan is dit de security code (SC). Dit is een extra beveiliging zodat je op een veilige manier met Sports Gift Card kunt betalen. De security code (SC) staat op de achterkant van de Sports Gift Card.

Op welke manieren kan ik betalen als ik een Sports Gift Card bestel via de webshop?

Dit kan via iDeal of overboeking. Houd er rekening mee dat wanneer je betaald met overboeking, je pas een activatiemail ontvangt nadat je hebt betaald.

Kan ik een Sports Gift Card die ik online heb gekocht ook retourneren?

Ja, wanneer u een Sports Gift Card heeft gekocht via onze webshop, heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. Voorwaarde is wel dat de Sports Gift Card ongebruikt en onbeschadigd is. Binnen 14 dagen kunt u de Sports Gift Card retourneren met het herroepingsformulier. Deze treft u als bijlage in de bevestigingsmail van de aankoop. Het bedrag wordt daarna binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort

Hoe wordt de Sports Gift Card die ik online heb besteld verzonden?

Bestellingen via de webshop worden verzonden via de reguliere post van PostNL. De Sports Gift Card wordt normaal gesproken binnen 3 werkdagen bezorgd. 

Let op, deze Sports Gift Card is na ontvangst nog niet actief:
Om diefstal te voorkomen krijg je per mail direct na bestelling jouw activatielink toegestuurd. Hiermee kun je de Sports Gift Card, na ontvangst via onze website activeren.

Hoe kan ik de Sports Gift Card die ik heb ontvangen activeren?

Als de Sports Gift Card gekocht is via onze webshop dan ontvang je een mail met hierin een activatielink. Via deze link kun je jouw Sports Gift Card activeren. De cadeaukaart is daarna klaar om te gebruiken. Indien de Sports Gift Card gekocht is in de winkel dan is de cadeaukaart al actief met saldo.

Hoe kan ik mij aanmelden als acceptant bij Sports Gift Card?

Wat leuk dat je interesse hebt om Sports Gift Card te accepteren in jouw webshop en/of winkel(s)! We ontvangen graag jouw aanmelding via info@sports-giftcard.com. Wij zullen jouw aanvraag bekijken en contact met je opnemen of jouw webshop en/of winkel voldoet aan de criteria.

Ik heb een Fitchannel code gekocht met mijn Sports Gift Card. Hoe kan ik de code verzilveren op Fitchannel.com?

Stappenplan om jouw code te verzilveren:
1. In jouw mail klik je op de oranje knop met de tekst 'Verzilver jouw code'
2. Vul je gegevens in
3. Vul jouw persoonlijke code in bij 'Coupon code'
4. Ga akkoord met de voorwaarden
5. Klik op de oranje knop met de tekst 'Afrekenen'
6. Jouw abonnement is nu aangemaakt!

Ik heb een Fitchannel code gekocht, maar ik heb geen mail ontvangen. Wat nu?

Het zou voor kunnen komen dat jouw mail terechtgekomen is in de ongewenste mailbox (spam). Mocht de mail niet aangekomen zijn, dan kun je het beste even contact met ons opnemen via info@sports-giftcard.com of telefonisch via: 023-3036305. Wij zullen de code opnieuw naar je sturen.

Moet ik het gehele bedrag van mijn Sports Gift Card gebruiken voor het Fitchannel abonnement of kan dit ook een gedeelte zijn?

Nee, dit mag ook een gedeelte zijn. Het overige bedrag blijft op jouw Sports Gift Card staan.

 

Ik heb een lager bedrag dan het abonnement op mijn Sports Gift Card staan. Kan ik nu wel het Fitchannel abonnement aanschaffen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt bijbetalen met iDeal.

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie