Besteden

Kies zelf waar jij jouw Sports Gift Card gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Vitaminstore

Vitaminstore, jouw persoonlijke Health Coach. Geluk begint bij een gezond lichaam. Hoe beter jij voor je lichaam zorgt, des te beter je lichaam voor jou kan zorgen. Al meer dan 21 jaar helpen onze Health Coaches je op weg met persoonlijk en deskundig advies, afgestemd op jouw leefstijl en behoeften. Bij Vitaminstore vind je alle A-merken op het gebied van supplementen en sportvoeding. Van magnesiumsupplementen tot eiwitpoeder, wij hebben alles in huis voor een gezonde leefstijl. Every body happy!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Vitaminstore?

De Sports Gift Card is in te leveren in de Vitaminstore winkels en de webshop. 

In een winkel betalen: overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Online betalen: kies bij afrekenen van je winkelmandje bij de betaalopties voor 'Betaal je aankoop met de Sports Gift Card'. Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

Back to top