Mijn account

Aktiesport

Aktiesport is jong, rebels, urban, met een no-nonsens straat(voetbal)mentaliteit en altijd een Smart Deal! Dit uit zich met altijd goede deals op de nieuwste modellen van de verschillende A-merken. Als je aan Aktiesport denkt dan denk je aan voetbal en de voetballifestyle eromheen! De collectie bestaat oa uit sportlifestyle, trainingspakken, clubmerchandise , voetbalgear en sneakers van merken als Nike, Adidas, Puma, Fila, Bjorn Borg, Cruijff etc. Mode en sport zijn onbewust met elkaar verbonden en ook voetbal laat zich allang niet meer beperken tot de pitch. De zinderende energie van het veld, de zaal en de straat vertalen we naar onze winkels en collecties. Bij Aktiesport gebeurt het! GAME ON! Volg ons op social om op de hoogte te blijven!

Hoe kan ik de Sports Gift Card besteden bij Aktiesport?
De Sports Gift Card is in te leveren in de Aktiesport winkels. Overhandig je Sports Gift Card bij de kassa, het bedrag op je Sports Gift Card wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.

Ga naar de winkels

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie